Service en onderhoud

Wij garanderen de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van netwerken door het leveren van service en onderhoud.

Naast het ontwerpen, voorbereiden en realiseren van infrastructuur kan Euronet uw assets ook onderhouden en beheren. De werkzaamheden met betrekking tot netwerkregistratie kunnen wij voor u verzorgen. Op deze wijze blijven uw assets altijd up-to-date en kunnen werkzaamheden ook na het project worden uitgevoerd en administratief worden verwerkt.

Euronet beschikt over een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is voor het melden en oplossen van calamiteiten in het netwerk. Wij hebben de technische expertise en beschikken over de capaciteit om snel en effectief te reageren. De uitgevoerde werkzaamheden worden digitaal vastgelegd en kunnen gebruikt worden voor het verhalen van de schades bij de veroorzaker. Indien gewenst kunnen wij dit ook in opdracht van u verzorgen. Ook voeren wij preventief onderhoud uit op netwerken.

Bij wegreconstructies, revitalisering van terreinen en andere soortgelijke werkzaamheden kunnen wij uw belangen behartigen door bijvoorbeeld het bijwonen van kabel en leiding-overleggen, geplande periodieke overleggen binnen combicontracten of bij overleggen geïnitieerd door de verschillende overheden.

Daarnaast kunnen wij de gevolgen van de geplande werkzaamheden voor u inzichtelijk maken door het maken van plannen, ontwerpen en bijbehorende prijsberekening met daaraan gekoppeld de financiële consequenties. Uiteraard verzorgen wij ook de daadwerkelijke aanleg van uitbreidingen van de infrastructuur bij reconstructies en nieuwbouw.

Ook heeft Euronet ervaring in het beoordelen van de opgeleverde netwerkgegevens van andere partijen. Wij hebben de kennis in huis om de opgeleverde gegevens ook daadwerkelijk in bijvoorbeeld de beheeromgeving Cocon of Geostruct te verwerken.

Onze storings- en servicedesk hebben dagelijks contact met consumenten en bedrijven om volgens SLA’s na-aansluitingen te realiseren bij laag-, hoogbouw- en bedrijfspanden, aanpassingen uit te voeren op netwerken, patchingen te plaatsen en modems te activeren, zodat er daadwerkelijk gebruik gemaakt kan worden van snel en stabiel internet en van andere diensten zoals telefonie of televisie.

Video afspelen