Referenties

“Open Dutch Fiber is een jong bedrijf dat zich richt op de aanleg van glasvezelnetwerken en infrastructuur in Nederland. Ondanks het feit dat we pas twee jaar bestaan, hebben we ons snel ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de sector. Dat is alleen mogelijk als je goede partijen kunt vinden en aan je kunt binden.

Euronet Infratechniek was voor Open Dutch Fiber een bekende partij. Het eerste grote project van Open Dutch Fiber in Zoetermeer hebben we daarom in samenwerking met Euronet Infratechniek gerealiseerd. Het was voor Euronet Infratechniek ook een sprong in het diepe om zo’n omvangrijke samenwerking aan te gaan met een bedrijf dat nog maar net bestond.

Voor Open Dutch Fiber is het beschikbaar hebben van goede aannemers uiteraard ook van groot belang. De flexibiliteit en medewerking van Euronet Infratechniek maakt dat we een dergelijk groot project succesvol hebben kunnen doen. Bovendien is de relatie met Euronet heel persoonlijk, wat zorgt voor een fijne samenwerking.
De samenwerking tussen Open Dutch Fiber en Euronet Infratechniek gaat verder dan alleen het uitvoeren van een contract. We werken echt samen en komen samen tot de beste oplossingen, wat erg belangrijk is in een wereld waarin dingen vaak anders lopen dan gepland.”

Bauke Meijer, directeur bouw

Open Dutch Fiber

TReNT Glasvezel, leverancier van glasvezel voor de zakelijke markt, heeft de ambitie om een landelijke speler te worden. Om deze ambitie waar te maken, zijn we ongeveer twee jaar geleden op zoek gegaan naar een extra aannemer, aangezien ons werkpakket flink groeide. We kenden de directeur (Pascal Docter) van Euronet Infratechniek uit het verleden en zo kwamen we weer met elkaar in contact.

Voor ons is het belangrijk dat we samenwerken met partners die de juiste focus hebben en dat de visie van het bedrijf bij ons past. Zo zijn we in september 2021 met een pilot project begonnen en tot op heden werken we graag met elkaar samen. De samenwerking voelt als een geoliede machine!

We hebben te maken met een vast team mensen, een vaste projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder. Korte lijnen, makkelijk schakelen en vaste overlegstructuren, zodat we allebei in controle zijn. De voor ons meest waardevolle aspecten van de samenwerking met Euronet Infratechniek zijn: de betrouwbaarheid, transparantie, het hoge kennisniveau en de beschikbare capaciteit. Uiteraard ook kwaliteit, want dat is een voorwaarde.

We leveren tenslotte glasvezel aan organisaties voor wie die verbinding van cruciaal belang is. Dan is continuïteit belangrijk en moet je kwaliteit leveren. Die belofte aan onze klanten kunnen we ook waarmaken, mede door de samenwerking met Euronet Infratechniek.

Verder heeft Euronet Infratechniek veel kennis en ervaring in huis én een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. De communicatie rondom projecten is uitstekend, ze zijn in control en hebben grip op de planning.

Euronet Infratechniek is ook niet afhankelijk van andere partijen. De uitvoering, de machines, de mensen; ze hebben het allemaal in eigen beheer en werken met hun eigen vaste personeel. Hierdoor zijn ze voor ons voorspelbaar.

Kortom, enerzijds zijn we heel tevreden over de voorbereiding en anderzijds over de uitvoering. Daarnaast kunnen we onze afgesproken levertijden waarmaken met deze betrouwbare partner.”

Tom Brinks,operationeel manager

TReNT Glasvezel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas interdum accumsan justo eu sodales. Nulla risus nunc, bibendum non mauris suscipit, pellentesque vehicula ligula. In egestas nisl urna, nec porta est elementum non. Cras id interdum nulla. Nulla condimentum iaculis est et condimentum. Integer sit amet lobortis lectus, vel ultricies nisi. Nam justo dui, bibendum et erat sit amet, sagittis congue libero. Aenean et eros nibh. Vivamus nibh odio, ultrices vel facilisis et, placerat et turpis. Donec mollis consequat fringilla.

Nam dolor quam, congue vitae mi et, egestas malesuada justo. Duis varius, augue vel finibus fermentum, nulla lectus egestas nisi, et tincidunt orci quam vel sem. Sed in facilisis ex. Cras est nunc, feugiat ultricies lorem id, iaculis faucibus ipsum. Sed efficitur auctor enim, vel mattis ex vulputate vel. Donec sit amet mattis ligula, id lobortis lacus. Duis eget orci fermentum, sollicitudin nunc consectetur, porta lacus. Quisque metus leo, fringilla sed velit id, pretium pretium tortor. Suspendisse malesuada maximus gravida. Praesent ac quam porttitor, gravida lorem quis, convallis nulla.

Bauke Meijer, directeur bouw

Open Dutch Fiber