Werken bij Euronet

Pragmatisch aanpakkers met open en eerlijke communicatie met onze klanten, partners en medewerkers.

Projectmanager

projectmanagement | senior | HBO/WO | West-Nederland

Vanwege het toenemende specialiserende werkaanbod zijn wij op zoek naar een projectmanager met ondernemerschap.

Waar kom je te werken?

Euronet is een onderneming met jarenlange ervaring in kabel- en leidingwerken. Ons werkveld is de energie- en telecommunicatiesector. Wij willen een bijdrage leveren aan de wereld van morgen en zijn ons bewust van ons maatschappelijk belang in het creëren van veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

Wij zijn de betrokken aannemer in de infratechniek die werkt met aandacht en toewijding, flexibel en nauwkeurig en met een constante kwaliteit. Wij streven naar de beste kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs. Continuïteit en een goed resultaat vormen hiervoor de basis. Wij willen een aantrekkelijke en inspirerende werkgever zijn. Hierdoor trekken wij specialisten met expertise aan en voelen zij zich met ons verbonden. Wij zijn de samenwerkingspartner op wie je kunt bouwen!

Wat ga je doen?

Als projectmanager houdt je overzicht over het totale project en bewaak je het proces, de planning, de voortgang en de projectscope. Je bent verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en financiële afhandeling van het project. Daarnaast overleg je met opdrachtgevers en geef je leiding aan een aantal projectleiders en/of uitvoerders op een projectlocaties in West-Nederland.

Ook werk je samen met engineers en projectcoördinatoren op kantoor om het werk uitgevoerd te krijgen op een kwalitatief hoogstaand niveau en binnen budget en planning. Afwijkingen laat jij verwerken in rapportages en wekelijks rapporteer jij de status van het project.

Je kunt sparren met een team van zeer ervaren collega’s. Hierdoor kun jij altijd de juiste inhoudelijke ondersteuning geven aan de projectteams. Onze operationeel directeur is jouw leidinggevende en tevens jouw buddy om je de kneepjes van het vak te leren en coacht je wanneer jij dit nodig hebt.

Wat vragen wij?

Wij vragen HBO/WO werk- en denkniveau met een technische of bedrijfskundige opleiding. Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is, motiverend en assertief is, goed in teamverband kan werken en denkt in processen en pragmatische oplossingen. Je hebt oog voor de mens en bent een zelfstarter. Onze ideale kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring in de kabel- en leidingsector met het leiden van projecten groter dan 2 miljoen euro.

Wat bieden wij?

Een prettige werksfeer met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. Een gedreven bedrijf met leuke collega’s. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waarin jij goed bent. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mathijs Strous op nummer (070) 450 00 11. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail naar info@euronetinfratechniek.nl.