• darkblurbg
  • darkblurbg

Euronet Infratechniek is een onderneming met jarenlange ervaring in kabel- en leidingwerken. Ons werkveld is de energie- en telecommunicatiesector. Onze corebusiness is het realiseren van glasvezelnetwerken. Deze werkzaamheden voeren wij uit in Nederland en Duitsland.

De activiteiten van Euronet zijn ontstaan in 1994 met het graven en leggen van coaxkabels in Amsterdam. Later werden de werkzaamheden uitgebreid met het graven en leggen van communicatie- en energiekabels. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop van de jaren tot een allround kabellegbedrijf.

In 2006 heeft de heer M.A. Yami het bedrijf de naam Euronet gegeven. Onder zijn leiding ontwikkelde het bedrijf zich tot een glasvezelspecialist. De huidige organisatiestructuur heeft Euronet in 2011 gekregen, waarbij de activiteiten verder zijn uitgebreid met het inblazen van glasvezelkabels, het monteren en lassen van kabels en het uitvoeren van gestuurde boringen. Dit naast de core werkzaamheden; het graven en leggen van kabels en leidingen.

Euronet Infratechniek bouwt aan de wereld van morgen.